Acceptans, tacksamhet & tillit

Nemen hallå där eller! Här är jag en bit in i år 2018 och allt bara flyter på sådär som på film, fast på riktigt. 

Tack vare tankens kraft kan vi skapa oss den värld vi önskar oss.. och det är precis vad jag gjort, gör och fortsätter med. Det är så mycket som hänt, händer och fortsätter inom mig och allt blir liksom till samma goa känsla även runt omkring i min omgivning.

Eftersom så många av de senaste inläggen handlade om storheten i att bli vegetarian fortsätter jag såklart lite på det spåret eftersom det är vad som inspirerat mig SÅ MYCKET. Fast egentligen handlar det inte om att sätta etikett på något eller några. Det handlar bara helt enkelt om kärlek.. och att vi ska älska! Vi ska älska oss själv och varandra.

Man kan inte älska någon annan förrän man älskar sig själv. Du ska älska din nästa så som du älskar dig själv. Omvärdera! Såklart även djuren. Jag är överväldigad! OCH istället för att beklaga mig över hur jag var så ser jag storheten i hur jag vaknat upp och jag välkomnar er alla att göra detsamma. Jag hoppas kunna inspirera och motivera till den både personliga och världsliga framgång som jag upplever.

Dags att bli lite mindre allmän och mer specifik i vad som faktiskt händer med mig själv och mina hästar. Min fantastiska fux kommer gnäggandes mot mig med spetsade öron och vill gärna umgås mer när jag ska gå därifrån. Detta har aldrig tidigare hänt i den rena kärleksfulla energi och sinnesstämning som han visar. Med min isbjörn är det bara bra, haha, vad annars liksom, han är ju bara som han är, en glad skit 😉

Jag stärker banden till mina djur för varje andetag vi tar tillsammans – i synk! ..och jag är så glad att jag funnit mitt inre lugn som visar mig vägen. Stilla. Stillheten drar till sig likt en magnet medan allt som kämpar skjuter det längre ifrån sig. Detta läste jag intressant nog om i boken ”Frihet är…” av Brandon Bays. Jag har bara precis börjat med den men det ska bli spännande att fortsätta den djupa läsningen.

Livet blir så mycket lättare när man släpper allt det robotlika som samhället formar oss till att bli. Mitt liv är bara mitt och jag stänger gladerligen av nyheterna när de dyker upp på antingen televisionen eller radion. Jag väljer istället nyheter som GER mig något att se eller lyssna på. Tex. har kunskapskanalen mycket bra grejer, djurrättsorganisationer och utövningar av olika träningsstilar och helhetshälsa vad gäller både human och djur.

Jag upplever verkligen mitt leverne här och nu samtidigt som jag ser fram mot vad som komma skall, jag tar lärdom av det förflutna och jag glädjs med andra i deras liv som ju flätas samman med mitt eftersom vi finns till, här, samtidigt. Det enda vi har är här och nu! Så ta till vara på det och fundera över vad som verkligen är viktigt NU!!! För en dag tar det slut och då finns det inget sedan. Då värderar vi annorlunda när vi i en annan dimension får stå till svars för allt vi gjort.

Jag strävar hela tiden mot större medvetenhet i varje given stund jag får här på jorden!

Bara en sådan sak som att allt blir så mycket roligare, skönare och lättare när man väljer att känna acceptans, tacksamhet och tillit till livet!

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på “Acceptans, tacksamhet & tillit

    1. Tack! Ja jag kom just nu på att den boken blivit liggandes någonstans. Ska genast plocka fram och fortsätta. Känns oerdjup djupt och kanske till och med lite tungläst, men värt det med fina budskap 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *